Slipp oförutsedda utgifter med Autoexpertens serviceavtal – CISK – THEME2
Detta är information från CISK

Slipp oförutsedda utgifter med Autoexpertens serviceavtal

Fast månadskostnad utan höjningar i 36 månader och med hela 360 tillgängliga serviceställen över hela Sverige. Autoexperten utlovar tre års garanti på alla reservdelar och garanterar att bilens nybilsgaranti också fortsätter att gälla då de alltid följer biltillverkarens rekommendationer.
Med Autoexpertens serviceavtal kan man känna en stor ekonomisk trygghet – oavsett var man befinner sig om serviceslampan plötsligt börjar lysa.
– Med oss behöver man inte bekymra sig om oförutsedda utgifter vid servicetillfället eftersom man redan har betalat månadsavgiften, säger Autoexpertens Sven Wiklund.

Med stigande räntor och en galopperande inflation är det många svenskar som i dag har klart mindre pengar i plånboken än de hade för bara ett år sedan. Många svenskar som inte gärna har ekonomiskt utrymme för oväntade utgifter.

Som en servicelampa som plötsligt börjar lysa och ett dyrt kamremsbyte som vid fel tillfälle bara måste göras på bilen.

– Gemene man vet ofta inte vad en service kan gå på. Priset skiljer sig beroende på vilken serviceintervall det är dags för. För man kanske inte bara måste byta olja och kupéfilter utan även kamrem och då blir det tre gånger så dyrt. Men om det i serviceintervallen behövs ett kamremsbyte, då ingår givetvis det med vårt serviceavtal, säger Sven Wiklund.

Autoexperten består av hela 360 verkstäder över hela Sverige.

Kan känna ett ekonomiskt lugn

Med Autoexpertens serviceavtal har man helt enkelt tryggat sina månadskostnader under avtalstiden. Så i stället för att få en högre omkostnad en månad så kan man känna ett ekonomiskt lugn när tiden för service är kommen.

Det här ett serviceavtal

  • En fast månadskostnad som täcker ditt fordons servicebehov under hela avtalsperioden.
  • Följer biltillverkarens rekommenderade serviceprogram.
  • De delar som byts beror på vad just din bil behöver vid servicetillfället. Vanliga förbrukningsmaterial som byts periodvis är olja, oljefilter, tändstift och kamrem.

Ett serviceavtal kan tecknas för alla fordon yngre än 10 år och som inte har passerat 19 000 mil och kostnaden beror på bilens modell, körsträcka och ålder. Man kan också göra ytterligare tillval i abonnemanget, som bland annat däckhotell och hjulskifte på hösten och våren.

– Våra kunder får mycket bättre kontroll över sina kostnader på bilen och har en fast månadskostnad i stället för att riskera att drabbas av en stor överraskning vid servicetillfället. Det innebär en stor trygghet, för brukar man sin bil så behöver man också ta den till service. Och det är dumsnålt att skjuta på den. Dels kan garantin, försvinna, dels kan det hända något som gör det otroligt dyrt, säger Sven Wiklund.

Sven Wiklund.

Trygga ditt bilägande med Autoexpertens serviceavtal
Här ser du ditt pris direkt

Finns hela 360 verkstäder

Med Autoexperten ger man sig själv också väldigt stora mobila möjligheter. Kedjan består nämligen av hela 360 verkstäder över hela Sverige.

– Med Autoexpertens serviceavtal får man en smidig tillvaro då den gäller på alla verkstäder och alltså har täckning i hela landet. Så har man bott i Haparanda och sedan flyttar till Ystad så servar man smidigt bara bilen där i stället, säger Sven Wiklund och fortsätter:

– Avtalet är helt enkelt rikstäckande, börjar servicelampan lysa när du till exempel är på semester så bokar man bara på närmaste verkstad. Det finns alltid en Autoexpertenverkstad att tillgå, för tillgängligheten är väldigt stor med oss över hela landet.

Alla Autoexpertens verkstäder är i år dessutom certifierade genom Godkänd Bilverkstad. Det är en kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder som säkerställs av en oberoende part. Den innebär att hela kedjan följer de lagar, förordningar och krav inom miljö och säkerhet som branschen kräver.

Huvudvärks-fritt bilägande med Autoexpertens serviceavtal:
Fast månadskostnad
All service ingår
Alltid tre års garanti på alla reservdelar

Så funkar det

  • I stället för att du betalar en hög kostnad vid varje servicetillfälle betalar du en månadsavgift.
  • Du får bättre koll på dina utgifter och slipper oroa dig för oväntade kostnader.
  • Serva på någon av Autoexpertens 360 verkstäder runtom i Sverige.
  • Alltid tre års garanti på alla reservdelar.
  • Serviceavtalet gäller direkt från tecknandet, oavsett när nästa schemalagda service sker.